Werkwijze


Het aanleveren van RVS maatwerk vereist specialistische kennis. Het slagen ervan staat of valt met een goede voorbereiding, daarom gaat RVS Perfect bij het ontwikkelen van uw product als volgt te werk.

1.) Inventarisatie van uw wensen en ideeën.
Allereerst is het van belang dat we achterhalen of u al een gericht idee heeft over het ontwerp van uw product. Tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor kunnen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hoe moet het product eruit zien? Aan welke eisen moet het voldoen?

2.) Inmeten
Ieder product is uniek en dient in de meeste gevallen op maat gemaakt te worden. Inmeten behoort daarom tot één van de belangrijkste handelingen tijdens het ontwikkelingsproces. Hier nemen wij dan ook uitgebreid de tijd voor. Sindskort maken wij gebruik van een 3D-meettool. Hierdoor kunnen wij rondingen/radiussen nog preciezer inmeten.

FDL20666 4

3.) Offerte op maat
Nadat het ontwerp van uw product in kaart is gebracht en de afmetingen bekend zijn wordt er een offerte voor u opgemaakt. De offerte bestaat naast het financiële plaatje ook uit een bouwkundige tekening van het product. RVS Perfect streeft ernaar een kwalitatief hoog product neer te zetten en werkt daarom met AutoCad.

U ontvangt de offerte binnen een week in huis.

1 2

4.) Uitvoering & montage
Bij akkoord van de offerte zal u een 3D-tekning ontvangen. Nadat alle voorbereidingen zijn gepleegd, kunnen we aan de slag. RVS Perfect werkt samen met betrouwbare leveranciers en zorgt ervoor dat u product wordt klaargestoomd binnen de afgesproken tijd. Afhankelijk van het soort product en uw wensen kunnen wij het ter plaatse voor u monteren.

5.) Evaluatie
Als er nog vragen of opmerkingen zijn, horen wij het uiteraard graag.